This site is also available in English

Beste bezoeker,

ik vind het zeer fijn dat U de weg naar deze website hebt gevonden.

De geschiedenis van Leopoldsburg heeft mij, als Kampenaar, altijd ge├»nteresseerd. Hoe meer ik erover begon te lezen, hoe meer gefascineerd ik in deze geschiedenis werd. Maar door het vele lezen kwam ik ook vele oude foto’s en prentkaarten tegen. Dus was het maar een kleine stap tot het verzamelen van deze postkaarten!

pic04pic01

Op deze site zal U dus ook vooral de geschiedenis terugvinden. Maar er zijn natuurlijk ook links met het heden… Zo vindt U info terug over de burgemeesters, de bestaande musea, maar ook foto’s van gebeurtenissen in ’t Kamp.

Zoals U zal merken is deze website zeker nog niet af! Ik ben nog steeds bezig met het toevoegen van foto’s en dergelijke. Wat ik nog van plan ben kan U steeds  terugvinden op deze pagina… Maar ik kan ook altijd Uw hulp gebruiken. Ik ben nog naar heel wat info op zoek, zoals U op deze pagina kan zien…

pic06Ik wens U in ieder geval veel plezier met het bezoeken van deze website. Hebt U vragen / opmerkingen dan U kan me bereiken via het contactformuliertje!

Patrick

 

This post is also available in: Engels