This site is also available in English

 

 

Beste bezoeker,

ik vind het zeer fijn dat U de weg naar deze website hebt gevonden.

De geschiedenis van Leopoldsburg heeft mij, als Kampenaar, altijd ge├»nteresseerd. Hoe meer ik erover begon te lezen, hoe meer gefascineerd ik in deze geschiedenis werd. Maar door het vele lezen kwam ik ook vele oude foto’s en postkaarten tegen. Dus was het maar een kleine stap tot het verzamelen van deze postkaarten! Vandaag heb ik er reeds over 3000 in mijn collectie.

Op deze website zal U vooral informatie terugvinden over de geschiedenis. Maar ook een aantal links naar het heden… Informatie over de burgemeesters, de bestaande musea, maar ook over verdwenen gebouwen.

Zoals U zal merken is deze website zeker nog niet af! Ik ben nog steeds bezig met het zoeken van meer informatie over (verdwenen) gebouwen, locaties, etc… Er staat altijd wel wat op mijn lijstje om te doen en dat kan U terugvinden op deze pagina… Maar ik kan ook altijd Uw hulp gebruiken. Zaken waar ik nog steeds naar op zoek ben staan op deze pagina. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Ik wens U in ieder geval veel plezier met het bezoeken van deze website. Hebt U vragen / opmerkingen dan U kan me bereiken via het contactformuliertje!

Patrick Marquenie