Vakantie!

Hallo,

het is weer (veel te) lang geleden dat er iets gewijzigd werd aan deze website. Nochtans was ik al in februari begonnen aan een aantal toevoegingen. Vandaag, tijdens mijn eerste dag van mijn vakantie, heb ik uiteindelijk de tijd gevonden om deze af te werken.

Dit zijn de nieuwe toevoegingen:

  1. in Monumenten: Borstbeeld van Albert I
  2. in Locaties: het Koninklijk Park
  3. in Verdwenen:
    1. de Badplaats voor paarden
    2. de Drinkplaats voor paarden
  4. Niet direct verbonden met deze site, maar vanaf 01 september 2018 zal ook mijn webshop actief zijn. Hierop zal ik mijn dubbele postkaarten te kop aanbieden (i.p.v. ze op dure veilingssites te plaatsen). U kan nu al een kijkje nemen, maar kopen gaat nog niet…

Tijdens de vakantie zal ik wat kleine correcties uitvoeren.

Als alles echter naar plan verloopt, zal ik vanaf half september terug in Leopoldsburg werken, wat me weer terug extra tijd zal opleveren om deze site nog completer te maken!

Kampse groeten,

Patrick

This entry was posted in Update.