2018: een eerste update … een eerste digitaal boekje!

Beste bezoeker,

het nieuwe jaar is ondertussen alweer 15 dagen “oud” dus tijd voor een eerste update. Ik heb een digitaal boekje online gezet over het bombardement op het OLV Visitatie instituut op 28 mei 1944. De kwaliteit is niet de allerbeste, maar ik moest het doen met de scans die ik ontvangen heb. Ik ben nog steeds op zoek naar het origineel, dus mocht U het ergens tegenkomen mag U me dit altijd laten weten.

Tijdens mijn vakantie heb ik nog een aantal zaken bijgewerkt:

  1. Wisselende foto’s en een update bannertje op de welkomstpagina;
  2. Wisselende foto’s op de hoofdpagina van Historiek en Straatnamen;
  3. Wisselende foto’s + een Google map op de hoofdpagina van Gebouwen, Monumenten, Locaties, Musea en Verdwenen;
  4. Nieuwe buttons in Straatnamen + een aantal vernieuwde tabellen (nog niet alles klaar).

Hopelijk vindt ook U deze kleine aanpassingen een verbetering.

Patrick

This entry was posted in Update.