Category Archives: Update

Een kleine update

Jammer genoeg momenteel geen tijd om de een grote update uit te voeren aan de website… Maar wel extra postkaarten online geplaatst. Na het cavaleriekamp heeft nu ook het infanteriekamp een plaats gevonden.

Burgemeesters van Heppen

Na een bezoekje aan het Heemkundig Museum van Heppen had ik weer wat extra informatie om de pagina van de burgemeesters te updaten! De website is dus weer iets completer 😆

Postkaarten op zondag

Nog eens extra postkaarten online geplaatst en ditmaal met onderwerp: OEFENINGEN. Persoonlijk vindt ik dit een heel leuke reeks… Je vindt ze onder 07 Kamp van Beverloo

De Oude Pastorij van Heppen

Zoals reeds vermeld wil ik het gedeelte over Heppen updaten. Een bezoekje aan het Heemkundig Museum paste daar natuurlijk ook in… Vandaag de plaats van dat museum, de oude pastorij, bij op de site geplaatst. Ook een link naar de postkaarten die ik erover bezit (momenteel maar 2).

Ondertussen heb ik ook een pak informatie ontvangen over het Station van Heppen. Maar dat ben ik nog aan het verwerken…

 

Meer postkaarten

En voilà! Nog een paar nieuwe thema’s geüpload in de nieuwe postkaarten-galerij:

 1. Kamp van Beverloo
  1. De Artillerie
  2. Ontspanning
  3. Verplaatsingen
 2. Locaties: Militair Kerkhof
 3. Speciale Reeks

… maar ook andere kaarten werden toegevoegd. Je kan dit altijd zien aan het sterretje (*) achter het aantal. Bij gewijzigde albums staat dit er tot 15 dagen na de wijziging!

Januari – laatste update

Er zit weer een maand op! De meeste veranderingen zijn gebeurd in de nieuwe postkaarten-galerij. Sinds vandaag staat er ook een onderdeel op over het Kamp van Beverloo. De eerste albums hierin gaan over de Handelaars en het Transport… Maar ik moet nog heel wat kaarten scannen!

Ondertussen heb ik ook de links van de oude postkaarten van de Monumenten aangepast. Langzaam maar zeker komt dit in orde!

 

 

 

 

 

 

💡  de sneeuw op de site zal verdwijnen op 01 februari

Postkaarten update: het schietplein

Ik ben niet van plan om bij elke kleine update van de postkaarten een berichtje te plaatsen, maar deze keer is toch wel een ‘specialleke’. Ik heb namelijk een nieuwe reeks online geplaatst en meer bepaald “Het Schietplein”. Kaarten over de (electrische) schijven, het schieten, en andere gelinkt aan het schieten zullen hun weg naar hier vinden. Momenteel zitten er reeds 51 kaarten in… Mijn bedoeling is dit jaar nog meer nieuwe reeksen online te zetten; Jammer genoeg is het scannen en het klaarmaken om ze online te zetten zeer tijdrovend!

Dus waarom gaat U nu niet naar de postkaarten galerij om te zien wat er gewijzigd is 😀  ?

Eerste kleine update!

Zoals gisteren reeds gezegd ga ik beginnen met een aantal updates voor Heppen. Wel, de foto van de St-Blasius-kerk is vernieuwd, evenals de links naar de oude postkaarten. Er werden ook 2 foto’s op de pagina van de burgemeesters geplaatst: nml Augustinus & Jules THUES. Hopelijk volgen er nog in de toekomst!

Beste Wensen voor 2017

Allereerst mijn Allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar!

Vanaf nu staat de nieuwe galerij met mijn postkaarten collectie online. Het is sneller gegaan dan verwacht! 🙂  Vanaf nu zal ik dan ook langzaamaan de links van de verschillende gebouwen/monumenten/ straten aanpassen zodat U dan ook in de nieuwe galerij terecht komt.

Ik heb ook besloten om als eerst volgende updates Heppen aan te pakken: de geschiedenis, de oude brouwerij en het Chalet van Asdonck.

Een heel jaar de tijd om deze website weer wat uit te breiden. Hebt U aan-, opmerkingen, misschien een leuk weetje voor deze site, aarzel dan niet en contacteer me via het contactformuliertje!

Laatste updates van het jaar

Zoals reeds aangekondigd zouden er nog een paar updates gebeuren!

 1. Meer postkaarten online
 2. Pater ASTEERstraat + artikel
 3. Victor Lemmens:  foto plus artikel
 4. Bedank-pagina
 5. Zoals aangekondigd werd het Gastenboek verwijderd!

Mijn allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar